GT3 – 1 hour of Suzuka

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 16:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 22:00 > Race  - 60 min  (IGT: Sunday 14:00) Event format: - 30 min Q session decides grid for R - 1 mandatory pit

GT4 Sprint – Laguna Seca

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 13:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 Sprint – Barcelona

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:30 > Race 1 - 30 min  (IGT: Sunday 14:00) 21:30 - 21:40 > Pause 21:40 - 22:10 > Race 2 - 30 min

GT4 Sprint – Hungaroring

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 13:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 Endurance – 2 hours of Spa

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 23:00 > Race  - 120 min  (IGT: Sunday 20:00) Event format: - 30 min Q session decides grid for R - No mandatory pit

GT4 Sprint – Zandvoort

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 17:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 – 1 hour of Silverstone

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 16:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 22:00 > Race  - 60 min  (IGT: Sunday 14:00) Event format: - 30 min Q session decides grid for R - 1 mandatory pit

GT4 Sprint – Brands Hatch

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 13:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 Sprint – Kyalami

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:30 > Race 1 - 30 min  (IGT: Sunday 16:00) 21:30 - 21:40 > Pause 21:40 - 22:10 > Race 2 - 30 min

GT4 Sprint – Zolder

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 13:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 Endurance – 2 hours of Mount Panorama

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 23:00 > Race  - 120 min  (IGT: Sunday 6:00) Event format: - 30 min Q session decides grid for R - No mandatory pit

GT4 Sprint – Kyalami

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 13:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 21:20 > Race 1 - 20 min  (IGT: Sunday 13:00) 21:20 - 21:30 > Pause 21:30 - 21:50 > Race 2 - 20 min

GT3 – 1 hour of Paul Ricard

S1 Racing Poljanska cesta 19, Ljubljana

Event timeline: 19:50 > Mandatory Drivers' Briefing 20:00 - 20:15 > Free Practice 20:15 - 20:45 > Qualifying - 30 min  (IGT: Saturday 16:00) 20:45 – 21:00 > Pause 21:00 - 22:00 > Race  - 60 min  (IGT: Sunday 14:00) Event format: - 30 min Q session decides grid for R - 1 mandatory pit